Mrt

Çanakkale Zaferi'nin ruhunu yaşatmak amacıyla ilçemizde bulunan makamlara cepheden mektup götürdük. Etkinliğin hazırlanmasında emek veren öğretmenlerimiz Sibel ZOROĞLU, Güllü ÖZTÜRK ve Hakan ARSLAN'a, öğrencimiz Hüseyin AKÖZ'e teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109.yılını okulumuzda düzenlenen programla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Sibel ZOROĞLU, Güllü ÖZTÜRK ile Hakan ARSLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknojileri ve Yazılım derslerinde katılım gösterdiğimiz Codeweek Etkinliklerinde mükemmellik sertifikası aldık.

Şbt

Kültürler arası iletişim, farklı kültürleri tanıma amaçlı 8 yabancı ülke ile yürütmüş olduğumuz ETwinning projemiz kapsamında 6.sınıf öğrencilerimiz Kübra ve Hatice projedeki diğer öğrencilerimizle ıspanak yemeği ve anne keki tarifi paylaştı.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönemi başladı. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz İlkay Özlük'ün öğrencilerimizle birlikte yürüttüğü eTwinning projemiz başladı. Türkiye'den 10 okul, Gürcistan'dan 1 okul ile birlikte yürüttüğümüz projemizin amacı bağımlılık türleri ve zararları ile ilgili farkındalık kazanılmasını sağlamaktır.

Ock

Bursa'da yapılacak olan U 14 salon Türkiye şampiyonasına katılmak için Tokat'ta yapılan il seçmesinde 60 metre engelli branşında kendi yaş grubunda Tokat bölge şampiyonu olan okulumuz öğrencisi KÜBRA AKSOY öğrencimizi tebrik eder Bursa'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.

Ock

Aile buluşmaları, Veli katılımı ile etkileşimli kitap okuma etkinliği ve uzman daveti etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen velilerimizi ve öğretmenlerimiz Fatma KADER ile Nevin PEKŞEN'i tebrik ederiz.

Yapılan etkinlikler için bağlantıya tıklayınız...

Ock

1.dönemin son haftası öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri için dönem sonu faaliyet haftası düzenlenecektir.

Ock

6/A Sınıfımız Türkçe dersinde Küçük Prens metninde geçen alıntı sözlerden oluşan bir köşe hazırladılar. Öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmenimiz Büşra ERDEN'e bu güzel etkinlik için teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizi Zenginleştiriyoruz Projesi kapsamında okulumuz genelinde yapılan Sözlük Tasarım Yarışması sonuçlandı. 7a sınıfındaki Hüseyin AKÖZ 1. Nuran Neva AKSÜT, Tuğçe Bilgetecan, Fundanaz Uygur 2.  6b sınıfından Batuhan Mavuşgöz 3. olmuştur.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi bu ayki etkinlikler kapsamında Yunus Emre Panosu hazırlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

İtalya, Slovakya, Polonya, Gürcistan, Ürdün, Yunanistan, Hırvatistan, Romanya olmak üzere 8 yabancı ülke, Türkiye’den 10 okul, toplamda 25 okul ile birlikte yürüttüğümüz eTwinning projemiz kapsamında, yeni bir yıla girerken öğrencilerimiz kültürler arası etkileşim amacıyla Ürdün’deki proje ortaklarımıza tebrik kartı gönderdi.

Deprem tatbikatı yapıldı.

Ara

MEB tarafından düzenlenen dilimizi zenginleştiriyoruz projesi kapsamında Yunus Emre Sözlüğünden seçilen üç kelime ile bir cümle oluşturup bu cümleyle ilgili en iyi afiş tasarımını yapan öğrencimizin afişi yarışmaya gönderildi.