Ara

Okulumuz öğrencileri arasında sözlük tasarımı yarışması düzenlenmiştir. Son başvuru tarihi: 29 Aralık 2023'tür.

Ara

5/B sınıfı öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde Siber Zorbalık konusunda farkındalık sağlamak için slogan oluşturdular. Hazırlanan ders içi faaliyeti ile siber zorbalığın önemine dikkat çekildi, siber zorbalıktan korunma yöntemleri tartışıldı. Sınıf olarak ortak sloganımız, "Siber Zorba Olma, Kanka Ol!"

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü programında görevli öğrencilerimize, etkinliğin düzenlenmesinde görev alan öğretmenlerimiz Hülya TEKNECİ ve İlkay ÖZLÜK'e teşekkür ederiz.

Türkiye'den 7 ve Gürcistan'dan 1 okulla birlikte yürüttüğümüz, Protect the environment for the future isimli eTwinning projemiz NSO tarafından ulusal kalite etiketi ile ödüllendirildi. Projede görevli öğrencilerimizi ve proje yürütücü öğretmenimiz İlkay Özlük'ü tebrik ederiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde Atamızı sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel okulumuz genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri  29 Ekim Kutlama Programımızda Şube Müdürümüz Özgür TEKKÖK, okul müdürümüz Şamil AKINCI ve okul müdürü Ümit KARSLI tarafından takdim edildi.

Düzenlenen resim yarışmasında 7B Sınıfından Rüveyda A. birinci, 7A Sınıfından Miyase K. ikinci, 5B sınıfıından Kübra T.  üçüncü seçilmiştir. Yarışma için gelen tüm resimler panolarımızda sergilenmiştir. Emek veren tüm öğrencilerimize ve Resim Öğretmenimiz Rana DİLEK'e teşekkür ederiz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuiyetimizin 100.yılına özel hazırladığımız programımıza davetlisiniz.

Öğrencilerimizde Cumhuriyet'imizin 100.yılı için farkındalık oluşturmak amacıyla Wordart web aracı kullanarak, öğrencilere "Cumhuriyet kelimesi sizde ne ifade ediyor?" sorusu yöneltilerek bir kelime bulutu oluşturulmuştur. Oluşturulan kelime bulutu yazıcıdan çıktı alınarak sınıf panosunda sergilenmiştir.

Cumhuriyet'imizin 100.yılına özel olarak yapılan bu etkinlikte, öğrencilerimizde bayrak ve vatan sevgisi teması işlenmeye çalışılmıştır. Pixilart web aracıyla Türkiye haritası ve bayrak temalı bir piksel kodlama etkinliği yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinliklerimiz kapsamında okulumuz öğrencileri arasında Cumhuriyet koşusu düzenlendi.

Ekm

5.Sınıf Öğrencilerimize, Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında, Kültür ve Miras Ünitesinde, "çevresindeki doğal varlıklar ve tarihi mekanları, nesneleri ve eserleri tanıtır" kazanımı için Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Hakan ARSLAN rehberliğinde, ilçemiz Zile Kalesi'ne gezi düzenlendi. Zile Kalesi içerisinde bulunan Zile Kent Müzesi ve kazı çalışmaları devam eden amfitiyatro yerinde görülerek, öğrencilerimizin doğal ortamda bilgi edinmeleri sağlanmış oldu.

Ekm

Anasınıfı Öğretmenimiz Nevin PEKŞEN, Penguenlerin neden suda batmayacağını öğrencilerimize yağlı pamuk deneyi ile anlattı. Deneyde, yağlı olan pamuk suda yüzerken, yağsız olan pamuk suda battı.  Öğretmenimiz, penguenlerin de vücutlarındaki yağ tabakası sebebiyle kolaylıkla yüzebildiğini ve batma tehlikesi olmadığını söyledi. Anasınıfı öğretmenimiz Nevin PEKŞEN'e bu eğlenceli deney için teşekkür ederiz.