eTwinning projelerine dikkat çekmek ve yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla 9 Mayıs eTwinning günü için öğrencilerimiz pano hazırladı.

Cahit KÜLEBİ'nin Yurdum şiiri ile katıldığımız yarışmada şiiri seslendiren ve videolarda rol alan öğrencimiz Osman Efe DURSUN'a ve emeği geçen Okul Müdürümüz Şamil AKINCI'ya ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ailemizle birlikte teknoloji kullanmadan oyun saati planlandı. Çeşitli oyunlar oynandı.

Let's Have Fun And Share Our Culture isimli eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz yöremize ait bir halk oyununu oynadı.

TBMM'nin açılışının 104.yıl dönümü dolayısıyla Ulu Önder ATATÜRK'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Güllü ÖZTÜRK'e ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüsamettin Ekşi'ye, öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin ruhunu yaşatmak amacıyla ilçemizde bulunan makamlara cepheden mektup götürdük. Etkinliğin hazırlanmasında emek veren öğretmenlerimiz Sibel ZOROĞLU, Güllü ÖZTÜRK ve Hakan ARSLAN'a, öğrencimiz Hüseyin AKÖZ'e teşekkür ederiz.

Let's Have Fun And Share Our Culture isimli eTwinning projemiz kapsamında projedeki öğrencilerimizle birlikte Zile Elbaşoğlu Camii'de incelemeler yapıldı, tanıtım videosu hazırlandı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109.yılını okulumuzda düzenlenen programla kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Sibel ZOROĞLU, Güllü ÖZTÜRK ile Hakan ARSLAN'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Bilişim Teknojileri ve Yazılım derslerinde katılım gösterdiğimiz Codeweek Etkinliklerinde mükemmellik sertifikası aldık.

Ocak ayı takvimi okulumuz tarafından hazırlanmıştır.

Bilişim teknolojileri öğretmenimiz İlkay ÖZLÜK tarafından yürütülen eTwinning projemizde öğrenci tanışması etkinliği yapıldı.

Let's Have Fun And Share Our Culture isimli eTwinning projemiz kapsamında kültürümüze ait Çanakkale Türküsü'nün disiplinlerarası yaklaşıma uygun olarak Fen Bilgisi Öğretmenimiz Gülizar YAVUZ ve öğrencilerimiz eşliğinde seslendirilmesi sağlandı.

Okulumuz bilişim teknolojileri öğretmenimiz İlkay ÖZLÜK tarafından yürütülen eTwinning projemiz kapsamında alkol bağımlılığının zararlarına dikkat çekmek amacıyla resim çalışması yapıldı. Yapılan resimler proje panosunda sergilendi.

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz İlkay ÖZLÜK tarafından yürütülen bağımlılık konulu eTwinning projemizin proje panosu hazırlandı.

Şbt

Kültürler arası iletişim, farklı kültürleri tanıma amaçlı 8 yabancı ülke ile yürütmüş olduğumuz ETwinning projemiz kapsamında 6.sınıf öğrencilerimiz Kübra ve Hatice projedeki diğer öğrencilerimizle ıspanak yemeği ve anne keki tarifi paylaştı.