Etiket Sonuçları: eTwinning

Türkiye'den 7 ve Gürcistan'dan 1 okulla birlikte yürüttüğümüz, Protect the environment for the future isimli eTwinning projemiz NSO tarafından ulusal kalite etiketi ile ödüllendirildi. Projede görevli öğrencilerimizi ve proje yürütücü öğretmenimiz İlkay Özlük'ü tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İlkay ÖZLÜK tarafından yürütülen Protect The Environment For The Future isimli eTwinning projemizde karma takımlar etkinliği yapıldı. Oluşturulan ekipteki öğrencilerle birlikte yapılan online derste, Learnings Apps web 2.0 aracıyla geri dönüşüm eşleştirme oyunu oynandı. Mentimeter web 2.0 aracıyla öğrencilere sorular sorulup, online olarak kendi yazdıkları cevaplarla bir kelime bulutu oluşturuldu. Oldukça eğlenceli ve verimli bir etkinlik yapıldı.

Haz

Zile Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Birimine bağlı Atık Su Arıtma Tesisi Gezimiz yerel basında yer aldı. Yayımlanan gazete haberinde,  sıfır atık konusunda duyarlı davranan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür edildi.

Protect The Environment For The Future isimli eTwinning projemizde "İklim değişikliğine" dikkat çekmek için kitap ayraçları tasarladık.

Protect The Environment For The Future isimli eTwinning projemizin okul panolarını güncelledik. İklim ve çevre değişikliği, küresel ısınma, karbon ayak izi ve sıfır atık konularında panolarımıza görsel olarak içerikler hazırladık.

Protect the environment for the future isimli eTwinning projemiz kapsamında İlçemizde bulunan Zile Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisimize gezi düzenlendi.

Öğretmenimiz İlkay ÖZLÜK tarafından yürütülen Protect the environment for the future isimli eTwinning projemizde bulmaca etkinliği yapıldı.

TEMA Vakfı tarafından hazırlanan “Su Kardeşliği” ve National Georaphic tarafından hazırlanan “Yarının Suyu” belgeseli izlenerek su kaynaklarımızın önemi vurgulandı. Yarının suyunu korumak için neler yapabiliriz konusunda öğrencilerimizle beyin fırtınası yapıldı.

Öğretmenimiz İlkay ÖZLÜK tarafından yürütülen Protect the environment for the future isimli eTwinning projemiz kapsamında atık pil toplama kampanyası yapıldı.

Öğretmenimiz İlkay ÖZLÜK tarafından yürütülen Protect the environment for the future isimli eTwinning projemizde, E-safety internet güvenliği ile ilgili web 2.0 aracı yardımıyla kelime bulutu oluşturduk.

9 Mayıs 2023 eTwinning Day etkinliği olarak kodlama çalışmaları yapıldı.

Protect The Environment For The Future isimli eTwinning projemiz için öğrencilerimz poster tasarımı yaptı. Canva web 2.0 aracıyla eş zamanlı paylaşıma açarak yaptığımız posterimizde, öğrencilerimiz işbirlikçi çalışma duygusunun önemini kavradı.