Etiket Sonuçları: cumhuriyet

Cumhuriyetimizin 100.yılına özel okulumuz genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödülleri  29 Ekim Kutlama Programımızda Şube Müdürümüz Özgür TEKKÖK, okul müdürümüz Şamil AKINCI ve okul müdürü Ümit KARSLI tarafından takdim edildi.

Düzenlenen resim yarışmasında 7B Sınıfından Rüveyda A. birinci, 7A Sınıfından Miyase K. ikinci, 5B sınıfıından Kübra T.  üçüncü seçilmiştir. Yarışma için gelen tüm resimler panolarımızda sergilenmiştir. Emek veren tüm öğrencilerimize ve Resim Öğretmenimiz Rana DİLEK'e teşekkür ederiz.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuiyetimizin 100.yılına özel hazırladığımız programımıza davetlisiniz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinliklerimiz kapsamında okulumuz öğrencileri arasında Cumhuriyet koşusu düzenlendi.