Etiket Sonuçları: culture

Let's Have Fun And Share Our Culture isimli eTwinning projemiz kapsamında öğrencilerimiz yöremize ait bir halk oyununu oynadı.

Let's Have Fun And Share Our Culture isimli eTwinning projemiz kapsamında projedeki öğrencilerimizle birlikte Zile Elbaşoğlu Camii'de incelemeler yapıldı, tanıtım videosu hazırlandı.

Let's Have Fun And Share Our Culture isimli eTwinning projemiz kapsamında kültürümüze ait Çanakkale Türküsü'nün disiplinlerarası yaklaşıma uygun olarak Fen Bilgisi Öğretmenimiz Gülizar YAVUZ ve öğrencilerimiz eşliğinde seslendirilmesi sağlandı.

Şbt

Kültürler arası iletişim, farklı kültürleri tanıma amaçlı 8 yabancı ülke ile yürütmüş olduğumuz ETwinning projemiz kapsamında 6.sınıf öğrencilerimiz Kübra ve Hatice projedeki diğer öğrencilerimizle ıspanak yemeği ve anne keki tarifi paylaştı.

Okulumuz bilişim teknolojileri öğretmenimiz İlkay ÖZLÜK tarafından yürütülen eTwinning projesi kapsamında projedeki öğrencilerimiz tarafından resimli meyve tabağı hazırlandı.

eTwinning projemiz için öğrencilerimizle birlikte logo tasarımı yapıldı.

Ara

İtalya, Slovakya, Polonya, Gürcistan, Ürdün, Yunanistan, Hırvatistan, Romanya olmak üzere 8 yabancı ülke, Türkiye’den 10 okul, toplamda 25 okul ile birlikte yürüttüğümüz eTwinning projemiz kapsamında, yeni bir yıla girerken öğrencilerimiz kültürler arası etkileşim amacıyla Ürdün’deki proje ortaklarımıza tebrik kartı gönderdi.

Let's Have Fun And Share Our Culture isimli eTwinning projemiz başladı.